Se våre fem leiligheter

Leie feriehus i nærheten av Alicante i Spania?

Mellom Alicante og Benidorm i Spania, finner du Villajoyosa – en svært sjarmerende og godt bevart hemmelighet.
Er du på jakt etter å leie feriehus i Spania, bør du vurdere å leie en eller flere av våre 5 leiligheter – som ligger i ett og samme feriehus. Hva med å leie en feriebolig som ligger på selve strandpromenaden i Villajoyosa, der du har Middelhavet som din nærmeste nabo? Alle leilighetene har fantastisk beliggenhet og utsikt.
 
Byen er kjent for sine hvite strender – og for de karakteristiske fargerike husene langs strandpromenaden. Historien sier at fiskerne malte husene i samme farge som båtene sine, slik at de kunne kjenne igjen huset sitt når de kom inn fra havet. Mer idyllisk enn dette er det vanskelig å få det, dersom du skal leie en feriebolig i Spania.
 
Leie feriehus i Spania?
Hva med å leie en eller flere av våre 5 leiligheter i nærheten av Alicante – og som alle ligger i ett og samme hus på strandpromenaden i Villajoyosa. Leilighetene har wi-fi, aircondition, TV og gode øvrige fasiliteter. Les mer om våre ferieleiligheter her.
 
Villajoyosa kan friste med sommer 300 dager i året
Med 320 soldager i året og minimalt med regn, sies det at området har det beste klimaet i Spania og Europa. Her finner du en "varm, norsk sommer" hele våren og høsten. Villajoyosa ligger som nevnt på Costa Blanca i Spania, mellom Alicante (30 km) og Benidorm (10 km).

Alle våre leiligheter ligger i ett – av mange – fargerike feriehus langs strandpromenaden i den gamle bydelen av Villajoyosa. Til lokalbefolkningens stolthet er stranden EU-godkjent, og er en av de flotteste i Spania. Den er nydelig og ren – og er tilrettelagt for alle. Området er dessuten svært barnevennlig.
 
Er du på jakt etter å leie feriehus eller leilighet i Spania, så kan du ikke velge et bedre sted enn Villajoyosa!
 
I Villajoyosa møter du en rolig og vennlig atmosfære
Den lille byen har lite turistnæring, og har beholdt sitt typiske, spanske særpreg.
Byen benyttes i stor grad av beboere fra området rundt Alicante og av tilreisende fra Spania forøvrig – der de leier feriehus og leiligheter.

Villajoyosa byr på lav puls, tydelige karaktertrekk og originalitet – og har bevart sin opprinnelige fred og ro. Leie av feriebolig og leilighet her, gjør at du lett finner din egen, indre hvilepuls.
 
Villajoyosa har mange gode og svært trivelige restauranter!
Skal du leie feriehus eller leilighet i nærheten av Alicante, så finnes det i Villajoyosa flust av alternativer til at du lager maten selv i en feriebolig. Du vil oppdage mange hyggelige restauranter og barer langs strandpromenaden i Villajoyosa. På de fleste barer kan du nyte det som kanskje kjennetegner Spania best – et godt utvalg småretter (tapas) – i tillegg til å få servert forfriskninger, drinker, øl og vin.

Diskoteker og natteliv glimrer med sitt fravær i Villajoyosa, men skulle du la deg friste, så finner du det i storbyen Benidorm (15 minutter unna med taxi).